Rhonda

Rhonda Brendstrup
Helsingør – Denmark

Phone: +45 20 61 06 35
E-mail: foto@rhonda.dk

Instagram: rhondaphoto

Rhonda – Født i 1973 i Helsingør, Danmark. Vokset op i Hornbæk – fotograferet siden 1999 og arbejdet som freelance fotograf, med selvstændig virksomhed siden 2001. Nyder at skabe og fange stemninger der skal foreviges! Og der skal være en afslappet stemning og der skal leges! – Stræber efter det naturlige og følsomme som rør ved os. Ved al fotografering er det vigtigt at der i fællesskab findes frem til hvad der skal laves og hvordan der bedst opnås de bedste resultater. Fotograferer både på locations og i Fotostudier i København.

Rhonda – Born in 1973 Elsinore, Denmark. Grew up in Hornbaek. – Has taken pictures since 1999 and worked as a freelance photographer in her own company “Rhonda” since 2001. Enjoy to create and catch good moments! In a relaxed way where we can play! – The natural way and sensitivity in us is worth working for in photography. Working together we will get the best results. Works on different locations and in Photo Studios in Copenhagen.

 

Tillid og professionalisme

  • Hos Rhonda oplever du en tryghed i et professionelt miljø. Rhonda arbejder diskret og hensynsfuldt i forhold til omgivelserne. Opmærksomheden er rettet mod dig og opgaven.
  • Hos Rhonda kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Hun samarbejder med de dygtigste fotolaboratorier, der er førende indenfor sit felt og lever op til de professionelle rammer.
  • Ingen rå billeder udleveres uden særlig aftale. Det er aldrig en selvfølge at få rå materiale udleveret. Det er fotografens fineste opgave at levere behandlede billeder, hvor farver, kontrast og beskæring lever op til målsætningen.
  • Hos Rhonda kan du få mulighed for, som kunde, at få adgang til ubehandlede billeder via et online galleri. Det giver dig mulighed for at gennemse materialet og vælge ud efter eget ønske. Husk at tage fotografen med til råds.
  • Alt er inkluderet når du hos Rhonda får en pris. Prisen er beregnet ud fra dit ønske og den samtale vi indleder. Du får det du bestiller skriftligt og det er for at undgå misforståelser. Det er altid muligt at bestille flere billeder senere.
  • Fotograferer både med digitalt udstyr og analogt og har i alle årene fotograferet med Canon udstyr.

 

Blogs

Portrætter
Brylluper

Hestefotografen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *